Hotel, Island

Hotell och boende på Island

Boendemöjligheterna i Reykjavik är många och varierade. I Reykjavik finns ett stort utbud av komfortabelt boende för alla smaker, från enkla och hemtrevliga gästhem och vandrarhem till lyxiga hotell. 

Hotell

I Reykjavik finns hotell och gästhem (Bed and breakfast), från det enkla boendet till det lyxiga med 4-stjärniga hotell. 

Runt om på Island hittar du också många hotell och gästhem, framförallt i de större samhällena och omkring de mest populära attraktionerna.
Edda Hotels är en samling internatskolor/hotell som är öppna året om. De flesta erbjuder allt ifrån sovsäckslogi i skolsalar till dubbelrum med privat dusch/wc och helpension.

Kontakta oss för mer information om att boka boende på hotell eller gästhem. Du kan också boka boende i Reykjavik här på vår hemsida.

Vandrarhem

Det finns flera vandrarhem i Reykjavik och omkring omkring 25 olika vandrarhem runt om på Island. Vandrarhem är ett prisvärt alternativ, ofta med en hemtrevlig och lantlig karaktär. Vandrarhemmen har i regel möjlighet till självhushållning med gästkök och allrum för den som vill hålla resekonstnaderna nere. På vandrarhemmen bor du i eget rum eller flerbäddsrum, även enklare inkvartering sovsalar finns. Då bör du i regel ha med egen sovsäck. Dusch/wc delas ofta i korridoren.

Vulkan Resor hjälper dig att boka vandrarhem i Reykjavik och runt om på Island. Kontakta oss för mer information.