Dyrholaey, Island.

Boka tryggt till Island 2024!

Med fantastiska landskap, öppna ytor och ett unikt utbud av sevärdheter och aktiviteter är Island den perfekta destinationen för din nästa resa.

Boka tryggt med oss

Din trygghet är vårt största fokus. Vi har arbetat med resor till Island sedan 1997 och vi har stor kunskap om Island. Vi har handplockat vårt utbud av leverantörer och produkter, så att våra resenärer ska få fina upplevelser på Island. Island är ett land som har varit ett föredöme för sin hantering av coronaviruset och betraktas allmänt som ett lugnt och säkert resmål.

Alla våra resor faller under paketreselagen vilket ger dig en stor trygghet och skyddar dig när du bokar en resa. Vid köp av en paketresa hos Vulkanresor omfattas du som resenär av våra resegarantier som vi ställt till Kammarkollegiet.

Vid bokning betalar du 20% av resans pris i anmälningsavgift och resterande del betalas in 30 dagar före avresa. 

Samtliga våra resor omfattas även av den statliga resegarantin. Det betyder att du har rätt till full ersättning om någon del av din paketresa inte förverkligas – såsom om vi som arrangör, ett flygbolag eller hotell försätts i konkurs.

Jardbodin i Myvatn, Island.

Island är öppet - Upplev Island 2024

  • Alla aktiviteter, evenemang, aktiviteter genomförs nu som vanligt igen. 
  • Flygavgångar med flera olika flygbolag till Island.  Köpenhamn: Dagligen. Stockholm: Dagligen. 
  • Island är fortfarande ett exklusivt resmål men med fantastiska landskap, öppna ytor och ett unikt utbud av sevärdheter och aktiviteter är Island den perfekta destinationen för 2024.

Unika upplevelser väntar dig på Island. Få andra länder i världen kan skryta med samma bredd av upplevelser som Island. Här kan du utforska en natur med de mest fantastiska underverken i världen! 

Vestmannaeyjar, Island.

Vanliga frågor

Här är svaren på några av de vanligaste frågorna vi får som kan vara bra att veta när du planerar din semester till Island 2024.

Om UD avråder från resor till Island och du har bokat en paketresa gäller fri ombokning till annat datum, eller så finns möjligheten att använda inbetalt belopp för en framtida resa, eller återbetalning av resan.

Våra resor för 2024

Kolla in våra fantastiska resor och boka din drömresa till Island idag!