Dyrholaey, Island.

Boka tryggt till Island 2022!

Med fantastiska landskap, öppna ytor och ett unikt utbud av sevärdheter och aktiviteter är Island den perfekta destinationen för din nästa resa.
I och med att vi har fri ombokning på samtliga resor, så är det också helt säkert att boka en resa idag. 

Boka tryggt med oss

Din trygghet är vårt största fokus. Just nu nu erbjuder vi alla som bokar sin resa med oss förbättrade av- och ombokningsvillkor, vilka innebär:

På våra resor till Island gäller fri ombokning fram till 30 dagar innan avresa. 

Läs mer här om aktuella avbokningsvillkor och resevillkor.

Villkor för avbokning av paketresa vid händelse av att UD avråder från att resa till Island:

  • Vid avbokning till följd av reseavrådan från Utrikesdepartementet gäller fri ombokning till annat datum, eller så finns möjligheten att använda inbetalt belopp för en framtida resa, eller återbetalning av resan.
  • Vi följer paketreselagen och förlitar oss på UDs reserekommendationer, vilket vi tillämpar för bokningar med mindre än 15 dagar till avresa.

 

Alla våra resor faller under paketreselagen vilket ger dig en stor trygghet och skyddar dig när du bokar en resa. Vid köp av en paketresa hos Vulkanresor omfattas du som resenär av våra resegarantier som vi ställt till Kammarkollegiet.

Vid bokning betalar du 20% av resans pris i anmälningsavgift och resterande del betalas in 30 dagar före avresa. 

Samtliga våra resor omfattas även av den statliga resegarantin. Det betyder att du har rätt till full ersättning om någon del av din paketresa inte förverkligas – såsom om vi som arrangör, ett flygbolag eller hotell försätts i konkurs.

Jardbodin i Myvatn, Island.

Island är öppet - Upplev Island 2022

  • Flygavgångar till Island.  Köpenhamn: Dagligen. Stockholm: Dagligen. Göteborg: 2ggr/vecka (apr-okt)
  • Alla aktiviteter aktiviteter genomförs nu som vanligt igen.
  • Restauranger, badhus, campingplatser och museer får nu släppa in så många gäster som de har tillstånd för.
  • Alla våra leverantörer har vidtagit åtgärder för att minimera smittspridning och kan ibland ha särskilda restriktioner med anledning av coronaviruset.
  • Island är fortfarande ett exklusivt resmål men med fantastiska landskap, öppna ytor och ett unikt utbud av sevärdheter och aktiviteter är Island den perfekta destinationen för 2022.

Island gör sitt yttersta för att du som besökare får en trygg och fantastisk vistelse. Island är ett land som har nämnts som ett föredöme i internationell press för sin hantering med att minska spridningen av coronaviruset. Alla företag har höjt sina säkerhets- och städrutiner för att minimera smittospridning. Som besökare förväntas du följa lokala myndigheternas restriktioner och rekommendationer för att skydda dig själv och andra.

Unika upplevelser väntar dig på Island. Få andra länder i världen kan skryta med samma bredd av upplevelser som Island. Här kan du utforska en natur med de mest fantastiska underverken i världen! I år har du dessutom möjligheten att njuta av Island med färre besökare - och till kraftigt sänkta priser!

Vestmannaeyjar, Island.

Vanliga frågor

Här är svaren på några av de vanligaste frågorna vi får som kan vara bra att veta när du planerar din semester till Island 2021.

På våra resor till Island gäller fri ombokning fram till 30 dagar före avresa. 

Läs mer här om aktuella avbokningsvillkor och resevillkor.

 

 

Om UD avråder från resor till Island och du har bokat en paketresa gäller fri ombokning till annat datum, eller så finns möjligheten att använda inbetalt belopp för en framtida resa, eller återbetalning av resan.

Våra resor för 2022

Kolla in våra fantastiska resor och boka din drömresa till Island idag!