kaleidoscope
mooniceland
Happy family holiday Iceland.

Tävla med Vulkan

Vi har alla varit där. Du visar dina bästa foton från drömsemestern och personen du visar tappar så småningom intresset. Men inte nu längre! Vi är här och älskar att få se dina bilder från din Islandsresa!

Lägg upp din bild på Instagram och tagga den med #vulkantravel och pinga oss med @vulkantravel och dina bilder kommer att visas på vår sajt för alla andra Islandsfantaster. Inte nog med att du får den publicitet du förtjänar, om du deltar i våra tävlingar så kan du dessutom vinna finfina priser! Se nedan för våra aktuella tävlingar.

Gljufrabui in Iceland.

#mymagicaliceland

Avslutas 30 september 2021
Gljufrabui in Iceland.

#mymagicaliceland

Varje resenär har sin unika upplevelse av det magiska Island. Dela med dig av din! Var med i vår Instagram tävling #mymagicaliceland genom att dela med dig av DITT magiska Island! Du har chans att vinna ett presentkort till ett värde av 5000:- hos Vulkanresor som du antingen kan lösa in själv eller ge bort i present eller varför inte i julklapp till någon familjemedlem eller nära vän?

Gå till tävlingen

asasd

#myicelandinautumn

Tävlingsperiod: 1 oktober- 30 november 2021
asasd

#myicelandinautumn

Hösten är en underbar tid att besöka Island då det är både billigare och färre besökare än på sommaren, men fortfarande möjligt att utforska stora delar av landet. Vilda landskap, vackra höstfärger och norrsken är bara några av anledningarna till att du ska besöka Island på hösten. Även om dagarna är kortare och kyligare än under sommarmånaderna så är vädret vanligtvis relativt bra på hösten. Var med i vår Instagram tävling #myicelandinautumn genom att dela med dig av ditt bästa höstminne från Island! 

Kommer inom kort

Blue Lagoon in Iceland

#myicelandwonderland

Tävlingsperiod: 1 december - 28 februari 2022
Blue Lagoon in Iceland

#myicelandwonderland

Island är en magisk plats att besöka på vintern. Bevittna norrskenet medan du badar i varma källor, besök isgrottor, njut av frusna vattenfall, upplev polarnatten och fascineras av den exceptionella skönheten på Island på vintern. Tack vare golfströmmen är vintern på Island ganska mild. Om du besöker Island den här tiden på året kommer du kunna njuta av naturens underverk täckta av snö och magiskt ljus, vilket gör Islands landskap ännu mer fantastiskt. Det är också en lugnare tid på året med färre besökare och attraktivare priser.

Kommer inom kort

BLI EN DEL AV #VULKANTRAVEL

Tagga dina bilder på Instagram med #vulkantravel och pinga oss med @vulkantravel och din bild kan visas här på vår sajt! Varje månad publicerar vi dessutom månadens bästa bild på Instagram och Facebook!