kaleidoscope
mooniceland
Happy family holiday Iceland.

Tävla med Vulkan

Vi har alla varit där. Du visar dina bästa foton från drömsemestern och personen du visar tappar så småningom intresset. Men inte nu längre! Vi är här och älskar att få se dina bilder från din Islandsresa!

Lägg upp din bild på Instagram och tagga den med #vulkantravel och pinga oss med @vulkantravel och dina bilder kommer att visas på vår sajt för alla andra Islandsfantaster. Inte nog med att du får den publicitet du förtjänar, om du deltar i våra tävlingar så kan du dessutom vinna finfina priser!

Vinnare av vår fototävling #mymagicaliceland tillkännagiven

De vann 5.000:- i presentkort!

Vinnare mymagicaliceland

 


#MYMAGICALICELAND VINNARE

Vinnare av vår fototävling #mymagicaliceland är tillkännagiven. Stort grattis till Cyndel och François för er magiska bild från Kvernufoss vattenfall på södra Island. Och tack till alla er som deltog i tävlingen! Vi fick in många fina bidrag så det var en utmaning att välja ut en vinnare. Kolla in flödet nedan och du kanske ser din egen bild.

Ny fototävling lanseras snart

Missade du vår fototävling #mymagicaliceland? Oroa dig inte, vi kommer snart att lansera en ny fototävling där du också kan delta. Håll utkik för mer information här på vår tävlingssida eller följ oss på Facebook eller Instagram.

 

BLI EN DEL AV #VULKANTRAVEL

Tagga dina bilder på Instagram med #vulkantravel och pinga oss med @vulkantravel och din bild kan visas här på vår sajt! Varje månad publicerar vi dessutom månadens bästa bild på Instagram och Facebook!