Thorsmork-Island.jpg

Kampanjpriser på resor till Island!

Bubblar du av reslust? Då har vi goda nyheter för dig! Island är öppet igen och det är dags för nya upplevelser. Till kraftigt sänkta priser och förbättrade villkor är Island den perfekta destinationen för 2021. 

Kampanjpriser till Island! - Just nu!

Boka din resa till Island till oslagbara priser. Just nu har vi tillsammans med våra partners på Island tagit fram specialpriser på avresor under 2021. Dessa erbjudanden kan bokas under 5 veckor med start fr.om. den 26 maj. Självklart kan våra resor och erbjudanden bli fullbokade, så vänta inte för länge. 

Bokningsperiod: 26 maj - 30 juni 2021
Reseperiod: under 2021 eller början av 2022

 

Kampanjpriser på våra resor

Nedan finner du några av våra mest populära resor som nu kan bokas till kampanjpriser!
I dessa resor ingår hotell som är rabatterade med 10-35%, hyrbilar som har rabatter på 10-15%, och utflykter som har rabatter på 10-15%. När du bokar våra resor här på vår webbsida ser du priser med alltid vårt bästa pris på sökt datum. Då priset varierar med bokningsläget kan det vara förmånligt att jämföra flera datum.

OM VÅRA RESOR TILL ISLAND UNDER 2021

Island har öppnat upp sina gränser. Alla resenärer som är fullt vaccinerade eller de som har haft Covid-19 och har antikroppar kan nu resa in till Island. Mer information om vad som gäller för att resa till island finner du här.

 • Flygavgångar till Island 2021 med Icelandair.  Köpenhamn: Dagligen. Stockholm: Dagligen.
 • De allra flesta aktiviteter genomförs från och med 1 juli 2021, men med färre avgångar.
 • Restauranger, badhus, campingplatser och museer får nu börja släppa in så många gäster som de har tillstånd för.
 • Restauranger får år servera gäster fram till klockan 23. Alla gäster måste ha lämnat lokalen vid midnatt.
 • Events/tillställningar får nu hållas för upp till 150 besökare.
 • Kravet på andningsskydd slopas i samhället i stort, bland annat i butiker och på arbetsplatser. 
 • Alla våra leverantörer har vidtagit åtgärder för att minimera smittspridning och kan ibland ha särskilda restriktioner med anledning av coronaviruset.
 • Island är fortfarande ett exklusivt resmål men glädjande nog är priserna betydligt lägre just i år. Så passa på att uppleva Island 2021!
 • I och med att vi just nu har fri av- och ombokning på samtliga resor, så är det också helt säkert att boka sin resa redan idag.
 • Just nu! Kampanjpriser på våra resor till Island, under 5 veckor med start fr.om. den 26 maj 2021.

 

Fauskasandur, Island.

Kampanjpriser - Hotell

Här visas ett urval av de hotell som vi har kampanjpris på och som ingår i våra resor. Välj hotell i Reykjavik som bäst passar din smak och budget! Allt till kampanjpris.

Upplev mer av Island 2021

Island är redo att utforskas igen. Upptäck 6 anledningar att resa till Island 2021. 

6 anledningar att resa till Island 2021

UPPLEV MER AV ISLAND 2021

SE INFOGRAPHIC
Thorsmork, Island.

Vanliga frågor

Här är svaren på några av de vanligaste frågorna vi får som kan vara bra att veta när du planerar din semester till Island 2021.

Från och med den 1 juli 2021 går det att skaffa ett digitalt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se För att använda tjänsten behöver du logga in med din e-legitimation.

 

Alla vaccinerade personer och personer som har giltigt intyg på att de har haft Covid-19 och tillfrisknat, behöver även ha med sig ett negativt PCR-reseintyg eller ett negativt antigen-reseintyg, som inte är mer än 72 timmar gammalt före avresa till Island. 

Om du reser med barn (födda år 2005 eller senare) behöver de inte vara vaccinerade, och dessutom behöver inte heller barn ta något PCR test vid ankomst, om de reser med förälder som vaccinerat sig.

På våra resor till Island gäller fri ombokning och avbokning fram till 30 dagar innan avresa. Dessa villkor gäller för nybokningar fr.om. 23 dec 2021 och framåt. 

Flexibla villkor för Vulkanresors paketresor:

Gäller för nybokningar fr.o.m. 23 december 2021 och tillsvidare.

 • Vid positivt PCR/antigen-reseintyg innan avresa, kostnadsfri ombokning.
 • Mer än 30 dagar före avresa, kostnadsfri ombokning eller avbokning.
 • 30-16 dagar före avresa, fri ombokning eller avbokningsavgift 50% av resans pris.
 • 15-8 dagar före avresa, avbokningsavgift 50% av resans pris.
 • 7-0 dagar före avresa, ingen återbetalning. 
   

Villkor för avbokning av paketresa vid händelse av att UD avråder från att resa till Island:

 • Vid avbokning till följd av reseavrådan från Utrikesdepartementet gäller fri ombokning till annat datum, eller så finns möjligheten att använda inbetalt belopp för en framtida resa, eller återbetalning av resan.
 • Vi följer paketreselagen och förlitar oss på UDs reserekommendationer, vilket vi tillämpar för bokningar med mindre än 15 dagar till avresa.

Om UD avråder från resor till Island och du har bokat en paketresa gäller fri ombokning till annat datum, eller så finns möjligheten att använda inbetalt belopp för en framtida resa, eller återbetalning av resan. 

Detta förutsatt att du bokade innan avrådan från UD kom och att ditt avresedatum är eller var planerat under den tiden UD avråder från att resa.

 

 

Islandshäst på Island.

KONTAKTA OSS!

Du håller på att ta det första steget mot din drömresa till Island. Vi är ett team av passionerade Islands specialister som arbetar entusiastiskt för att ge dig den oförglömliga "upplevelsen på Island." Du kan kontakta oss per telefon, via vårt förfrågningsformulär eller maila till oss.

 

Phone icon

RING OSS!

Öppettider: mån-fre kl. 09:00-16:00

08 - 612 43 70

031 - 46 10 65

090 - 12 95 50

space

Email icon

Maila oss!

Undrar du över något? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi svarar på ditt email så fort vi kan och för grupper svarar vi inom 24 timmar.

Privatpersoner: [email protected]

Grupper: [email protected]
 


 

KONTAKTA OSS VIA FORMULÄR


 

VI FINNS HÄR FÖR DIG!

Vi vet att det kan vara överväldigande och tidskrävande att organisera en resa till Island, men vi känner Island utan och innan och vi kommer att vara med dig hela vägen: före, under och efter din resa. Låt oss hjälpa dig att organisera din drömresa till Island idag!