Thorsmork-Island.jpg

Kampanjpriser på resor till Island!

Bubblar du av reslust? Då har vi goda nyheter för dig! Island är öppet igen och det är dags för nya upplevelser. Till kraftigt sänkta priser och förbättrade villkor är Island den perfekta destinationen för 2021. 

Kampanjpriser till Island! - Just nu!

Boka din resa till Island till oslagbara priser. Just nu har vi tillsammans med våra partners på Island tagit fram specialpriser på avresor under 2021. Dessa erbjudanden kan bokas under 5 veckor med start fr.om. den 26 maj. Självklart kan våra resor och erbjudanden bli fullbokade, så vänta inte för länge. 

Bokningsperiod: 26 maj - 30 juni 2021
Reseperiod: under 2021 eller början av 2022

 

Kampanjpriser på våra resor

Nedan finner du några av våra mest populära resor som nu kan bokas till kampanjpriser!
I dessa resor ingår hotell som är rabatterade med 10-35%, hyrbilar som har rabatter på 10-15%, och utflykter som har rabatter på 10-15%. När du bokar våra resor här på vår webbsida ser du priser med alltid vårt bästa pris på sökt datum. Då priset varierar med bokningsläget kan det vara förmånligt att jämföra flera datum.

Ridning, island, islandshäst, häst, thorsmörk
Specialerbjudande!
4.8

Thórsmörk

Ridresor

Rid genom dalen Thórsmörk, en av Islands vackraste platser. Vi börjar i den lummiga stadsdelen Fljótshlíd, fastställandet av en av de isländska sagorna. Därifrån rider vi in Thórsmörk, en av de vackraste dalarna på Island, som bara är tillgänglig genom att korsa glaciala floder. Vi tillbringar en natt omgiven av gröna skogar, vulkaniska berg och glaciärer innan du fortsätter längs foten av Eyjafjallajökull vulkanen. Vi besöker också den imponerande Canyon Stakkholtsgjá och stannar vid Seljalandsfoss vattenfall.  Turen lämpar sig väl för dig som vill rida en kortare tur men ändå uppleva Islands variationsrika natur. Denna tur har en fri rinnande flock av hästar. Upplev mångfalden av den isländska hästen i sin naturliga miljö, långt från civilisationen, och hur Islanders reste i gamla dagar med en flock av fri-löpning hästar. Varje ryttare får chansen att prova mellan 10 och 15 olika hästar, som utvecklar ridfärdigheter. Mer information om resan hittar du längre ner på sidan. Avgångar 2021: Maj - september; utvalda datum. Direktflyg från Stockholm, Köpenhamn, Oslo eller Helsingfors. Kontakta oss för att boka anslutning från övriga orter i Sverige. Allmän information om ridresor Information om svårighetsgrader på ridresorna, vad du ska packa och mycket annan nödvändig information finner du här: Mer information Ps. nu ingår även fri av- och ombokning fram till 30 dagar före avresa!  

5
Nätter
fr. 18 150:-

OM VÅRA RESOR TILL ISLAND UNDER 2021

Island har öppnat upp sina gränser. Alla resenärer som är fullt vaccinerade eller de som har haft Covid-19 och har antikroppar kan nu resa in till Island. Mer information om vad som gäller för att resa till island finner du här.

 • Flygavgångar till Island 2021 med Icelandair.  Köpenhamn: Dagligen. Stockholm: Dagligen.
 • De allra flesta aktiviteter genomförs från och med 1 juli 2021, men med färre avgångar.
 • Restauranger, badhus, campingplatser och museer får nu börja släppa in så många gäster som de har tillstånd för.
 • Restauranger får år servera gäster fram till klockan 23. Alla gäster måste ha lämnat lokalen vid midnatt.
 • Events/tillställningar får nu hållas för upp till 150 besökare.
 • Kravet på andningsskydd slopas i samhället i stort, bland annat i butiker och på arbetsplatser. 
 • Alla våra leverantörer har vidtagit åtgärder för att minimera smittspridning och kan ibland ha särskilda restriktioner med anledning av coronaviruset.
 • Island är fortfarande ett exklusivt resmål men glädjande nog är priserna betydligt lägre just i år. Så passa på att uppleva Island 2021!
 • I och med att vi just nu har fri av- och ombokning på samtliga resor, så är det också helt säkert att boka sin resa redan idag.
 • Just nu! Kampanjpriser på våra resor till Island, under 5 veckor med start fr.om. den 26 maj 2021.

 

Fauskasandur, Island.

Kampanjpriser - Hotell

Här visas ett urval av de hotell som vi har kampanjpris på och som ingår i våra resor. Välj hotell i Reykjavik som bäst passar din smak och budget! Allt till kampanjpris.

Upplev mer av Island 2021

Island är redo att utforskas igen. Upptäck 6 anledningar att resa till Island 2021. 

6 anledningar att resa till Island 2021

UPPLEV MER AV ISLAND 2021

SE INFOGRAPHIC
Thorsmork, Island.

Vanliga frågor

Här är svaren på några av de vanligaste frågorna vi får som kan vara bra att veta när du planerar din semester till Island 2021.

I väntan på ett internationellt digitalt vaccinationsbevis accepterar Island det svenska intyg som du kan begära att få ut när du vaccinerats hos din vaccinationsklinik eller vårdcentral. Du behöver också vara fullt vaccinerad (minst 14 dagar efter andra dosen).

Från och med den 1 juli 2021 går det att skaffa ett digitalt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se För att använda tjänsten behöver du logga in med din e-legitimation.
 

Regler för vaccinationsbevis från Island (www.covid.is)

A vaccine certificate is required to include the following:

 • Be in Icelandic, Danish, Norwegian, Swedish, English or French. A document in another language can be valid if the original document accompanied by a certified stamped translation in one of the languages required.
 • First name and last name (as in travel documents).
 • Date of birth (or national ID).
 • Name of disease vaccinated against (COVID-19).
 • Where vaccination(s) was/were performed (country or city).
 • Date(s) of vaccination(s).
  - Vaccination must be complete; see below the required doses and interval for each vaccine.
 • Issuer of the certificate (supervising clinician/administering centre/facility).
  - The International Certificate of Vaccination (WHO yellow card) must also have signature and stamp.
 • Vaccine or vaccines administered.
 • Manufacturer

För mer information: https://www.landlaeknir.is/um-embaettid/greinar/grein/item44162/Certificate-of-vaccination-against-COVID-19-accepted-at-the-border

 

Jag är fullt vaccinerad mot Covid-19
Om du är fullt vaccinerad och har ett giltigt vaccinationsintyg kan du resa in till Island. På Island accepteras det intyg du får när du vaccineras hos din vårdcentral som bevis. Om du reser med barn (födda år 2005 eller senare) behöver de inte vara vaccinerade, och dessutom behöver inte heller barn ta något PCR test vid ankomst, om de reser med förälder som vaccinerat sig. Från och med 26 juli måste alla vaccinerade personer även ha med sig ett negativt PCR test eller antigen (snabbtest) som inte är mer än 72 timmar gammalt före avresa till Island.

Jag har haft Covid-19
Om du har ett giltigt intyg på att du haft Covid-19 och har antikroppar kan du resa in till Island. Intyget ska visa på att du haft Covid-19 och tillfrisknat, och vara utfärdat från ett land inom EES-området. Om du reser med barn (födda år 2005 eller senare) behöver de inte vara vaccinerade, och dessutom behöver inte heller barn ta något PCR test vid ankomst, om de reser med förälder som vaccinerat sig. Från och med 26 juli måste alla vaccinerade personer även ha med sig ett negativt PCR test eller antigen (snabbtest) som inte är mer än 72 timmar gammalt före avresa till Island.

Jag har inte vaccinerat mig eller haft Covid-19
Om du inte har vaccinerat dig eller haft Covid-19, måste du visa upp ett visa upp ett negativt corona test som gjorts inom 72 timmar före avresan, samt  genomgå dubbla tester med fem dagars karantän emellan. Om samtliga dessa provresultatet är negativa så får du fortsätta din resa på Island. Eftersom dessa restriktioner är så tuffa så rekommenderar vi att du väntar med att resa tills du är fullt vaccinerad. Samtliga tester på Island är gratis. 

På våra resor till Island gäller fri ombokning eller avbokning fram till 30 dagar innan avresa. Det innebär att vid avbokning, oavsett anledning, återbetalar vi det du betalat in. Du kan också välja att omboka resan utan kostnad. Dessa villkor gäller tills vidare och gäller samtliga våra resor till Island. Vi förlitar vi oss alltid på UDs reserekommendationer samt följer paketreselagen. Så länge det inte finns en avrådan till Island så genomförs alla resor som vanligt och då gäller våra flexibla av- och ombokningsregler. Dessa villkor gäller för nybokningar fr.om. 5 oktober 2020 och framåt. För bokningar gjorda tidigare än så eller ombokningar gäller villkor som står angivet i den ursprungliga bokningen.

Flexibla villkor för Vulkanresors paketresor:

 • Senast 30 dagar före avresa: Fri ombokning eller avbokning utan kostnad.
 • 29-8 dagar: Fri ombokning eller avbokningsavgift 20% av resans pris*.
 • 7-3: Avbokningsavgift 75% av resans pris*.
 • 3-0: Ingen återbetalning.

* I de fall resan innehåller flygbiljetter tillkommer även kostnad för dessa (29 dagar eller mindre till avresa).
 

  Om UD avråder från resor till Island och du har bokat en paketresa gäller fri ombokning till annat datum, eller så finns möjligheten att använda inbetalt belopp för en framtida resa, eller återbetalning av resan. 

  Detta förutsatt att du bokade innan avrådan från UD kom och att ditt avresedatum är eller var planerat under den tiden UD avråder från att resa.

   

   

  Islandshäst på Island.

  KONTAKTA OSS!

  Du håller på att ta det första steget mot din drömresa till Island. Vi är ett team av passionerade Islands specialister som arbetar entusiastiskt för att ge dig den oförglömliga "upplevelsen på Island." Du kan kontakta oss per telefon, via vårt förfrågningsformulär eller maila till oss.

   

  Phone icon

  RING OSS!

  Öppettider: mån-fre kl. 09:00-16:00

  08 - 612 43 70

  031 - 46 10 65

  090 - 12 95 50

  space

  Email icon

  Maila oss!

  Undrar du över något? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi svarar på ditt email så fort vi kan och för grupper svarar vi inom 24 timmar.

  Privatpersoner: [email protected]

  Grupper: [email protected]
   


   

  KONTAKTA OSS VIA FORMULÄR


   

  VI FINNS HÄR FÖR DIG!

  Vi vet att det kan vara överväldigande och tidskrävande att organisera en resa till Island, men vi känner Island utan och innan och vi kommer att vara med dig hela vägen: före, under och efter din resa. Låt oss hjälpa dig att organisera din drömresa till Island idag!