Gljufrabui, Iceland.

Upplev mer av Island 2021!

Bubblar du av reslust? Då har vi goda nyheter för dig! Island är öppet igen och det är dags för nya upplevelser. Till kraftigt sänkta priser och förbättrade villkor är Island den perfekta destinationen för 2021. Erbjudandet gäller fram till x februari 2021.

Island är öppet!

Island har öppnat upp sina gränser. Detta är mycket glädjande för oss och alla våra resenärer som vill besöka detta fantastiska land!  Alla resenärer som har vaccinerat sig eller de som har haft covid-19 kan nu resa in till Island utan att genomgå tester eller karantän. I både fallen måste dock intyg som uppfyller Isländska regeringens kriterier uppvisas.

För övriga resenärer gäller fortfarande kravet på dubbla coronatester med fem dagars karantän. Första testet görs vid ankomst till Island. Därefter måste man sitta i karantän i 5 dagar innan man får göra sitt andra test. Dessa tester är gratis.

Island är redo att utforskas igen

Om du vill resa till ett land, inte så långt hemifrån som erbjuder öppna och stora ytor, fantastisk natur, få turister och en uppsjö av unika upplevelser, så är Island utan tvekan ditt bästa val. Bli inspirerad av vår infografik: Upplev mer av Island 2021!

6 anledningar att resa till Island 2021

UPPLEV MER AV ISLAND 2021

SE INFOGRAPHIC
Iceland in summer sunset.

UPPLEV MER TILL BÄTTRE PRISER

Boka din resa till Island till oslagbara priser. Nedan hittar du alla våra aktuella erbjudanden på våra resor till Island 2021. Fynda mellan bilrundresor 4 och 10 nätter, gruppresa runt Island med guide 6 nätter, weekendresor, ridresor och mycket annat. Gäller för resor t.o.m 31 december 2021. I och med att vi just nu har fri av- och ombokning på samtliga resor, kan du känna dig helt trygg att boka boka redan idag.

Vanliga frågor

Här är svaren på några av de vanligaste frågorna vi får som kan vara bra att veta när du planerar din semester till Island 2021.

På våra resor till Island gäller fri ombokning eller avbokning fram till 30 dagar innan avresa. Det innebär att vid avbokning, oavsett anledning, återbetalar vi det du betalat in. Du kan också välja att omboka resan utan kostnad. Dessa villkor gäller tills vidare och gäller samtliga våra resor till Island. Vi förlitar vi oss alltid på UDs reserekommendationer samt följer paketreselagen. Så länge det inte finns en avrådan till Island så genomförs alla resor som vanligt och då gäller våra flexibla av- och ombokningsregler. Dessa villkor gäller för nybokningar fr.om. 5 oktober 2020 och framåt. För bokningar gjorda tidigare än så eller ombokningar gäller villkor som står angivet i den ursprungliga bokningen.

Flexibla villkor för Vulkanresors paketresor:

 • Senast 30 dagar före avresa: Fri ombokning eller avbokning utan kostnad.
 • 29-8 dagar: Fri ombokning eller avbokningsavgift 20% av resans pris*.
 • 7-3: Avbokningsavgift 75% av resans pris*.
 • 3-0: Ingen återbetalning.

* I de fall resan innehåller flygbiljetter tillkommer även kostnad för dessa (29 dagar eller mindre till avresa).
 

  Om Island har karantänregler vid inresa när ni ska åka så räknas det som en väsentlig ändring av er resa, och då gäller fri ombokning till annat datum, eller så finns möjligheten att använda inbetalt belopp för en framtida resa, eller återbetalning av inbetalt belopp. 

  Detta räknas som en väsentlig ändring av er resa, och då gäller fri ombokning till annat datum, eller så finns möjligheten att använda inbetalt belopp för en framtida resa, eller återbetalning av inbetalt belopp. 

  Om UD avråder från resor till Island och du har bokat en paketresa gäller fri ombokning till annat datum, eller så finns möjligheten att använda inbetalt belopp för en framtida resa, eller återbetalning av resan. 

  Detta förutsatt att du bokade innan avrådan från UD kom och att ditt avresedatum är eller var planerat under den tiden UD avråder från att resa.

  Avbeställningsskydd som Vulkanresor säljer gäller endast om du har ett läkarintyg som säger att du ej kan resa på grund av din sjukdom.

  Ja, samtliga våra resor omfattas av resegarantin. Resegarantilagen skyddar resenär som köper en paketresa av en arrangör som ställt garantier till Kammarkollegiet. Garantin ska säkerställa återbetalning till resenärer för alla resetjänster som inte kan utnyttjas p.g.a. insolvens, inkl. hemresa.

  Observera att du som resenär inte skyddas av resegarantilagen om du enbart köper en flygresa, eller ett enskilt hotell, utflykt eller hyrbil. Nedan finns en länk till kammarkollegiet hemsida som visar att Vulkanresor AB har ställt resegaranti. Klicka dig sedan vidare till sidan, “Kolla din researrangör”. Sök sedan på vårt företagsnamn eller organisationsnummer (556538-2685).

  https://www.kammarkollegiet.se/resegarantier/du-som-ska-resa

  Vulkanresor AB
  Org.nr: 556538-2685
  Västra Norrlandsgatan 10D
  Box 436
  90109 Umeå

   

   

  Välkommen att kontakta oss

  Skulle du ha frågor om de bästa platserna att besöka eller något annat är du självklart alltid välkommen att kontakta oss på telefon eller e-mail, så hjälper vi till med det vi vet om detta fantastiska land!

  Telefon: 08-612 43 70
  E-mail: [email protected]